MASSIV APART KOPAONIK ****

Turistički apartmani visoke kategorije u centru nacionalnog parka Kopaonika

logo

Medjunarodni ski centar Kopaonik nalazi se na nadmorskoj visini od 2017 metara. Zahvaljujući sve većem razvoju turističkih centara sa savremenim hotelima i pratećim ugostiteljskim objektima Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija širom Evrope. Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje dobio je opravdan naziv sunčana planina na kojoj sneg počinje krajem novembra i traje do maja sa prosečnih 159 dana godišnje. Nivo padavina je veći od 1000mm godišnje.

U samom centru nacionalnog parka Kopaonik, na potezu Karamana izgradili smo vrlo kvalitetan i moderan turistički objekat površine 560 m2,spratnosti SUT+PR+SPRAT+PK1+PK2 ,sa profesionalnom skijašnicom, prelepom recepcijom i manjim gostinjskim lobijem. Okružen gustom šumom u prelepom zelenom pojasu vegetacije sa divnim pogledom na planinske predele koji se nalaze u centru. Sa funkcionalnim ,sunčanim de lux opremljenim apartmanima jednosobnim od 19.47m2 do 21.43m2, dvosobnim od 34.84m2, 42.56m2 i 48.32m2 namenjenih porodicima za odmor, skijanjem tokom cele sezone. Kao i svu letnju rekreaciju, koja Vas deli samo 120 koraka do ski staza u strogom centru planine.

Turistički objekat MASSIV sa prelepim apartmanima nalazi se u najatraktivnijem delu nacionalnog parka prestižne planine, koji se vrlo retko nalazi u slobodnoj ponudi. MASSIV apart ima svoj personal sa recepcijom koja budno izvršava usluge pravog domaćina shodno tekućim potrebama gostiju. Kao što je rezervisanje, iznamljivanje,održavanje i higijensko čišćenje apartmana. Ljubazan prijem gostiju i budna odgovornost tokom cele godine ka cilju gostroprimljivog sadržaja. Menadžment kompanije tokom cele godine vodi računa u unapređenju turističkog objekta koji zaslužuje titulu planinskog brenda.

Dobro došli u planinski objekat MASSIV u centru nacionalnog parka Kopaonik, rezervat zaštićene eko prirode. Mesto za odmor Vaše porodice, prijatelja, poslovnih saradnika i Vas.

Pogledajte video link MASSIV APART KOPAONIK

Podeli: